(00357) 22 263.000
(00357) 99 200.350

ΠΡΟΦΙΛ

PRIME CYPRUS TAXI PROFILE

What We Do

H Prime Cyprus Taxi παρέχει υπηρεσίες μεταφοράς προσώπων κυρίως από και προς το Αεροδρόμιο Λάρνακας καθώς επίσης και από τα λιμάνια της Κύπρου.

Διαθέτουμε αυτοκίνητα πολυτελείας τεσσάρων (4) και έξι (6) θέσεων που εγγυόνται την άνετη και ασφαλή μετακίνηση σας προς όλες τις πόλεις και περιοχές της Κύπρου. Τα αυτοκίνητα της Prime Cyprus Taxi ακολουθούν όλα τα πρότυπα ασφαλείας και ελέγχου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, διαθέτοντας όλα τα απαραίτητα από το νόμο πιστοποιητικά.

Καλύπτουμε μεταφορές προσώπων για ανάγκες συνεδρίων, εκθέσεις και άλλες κοινωνικές εκδηλώσεις. Αναλαμβάνουμε κάθε είδους tour σε αξιοθέατα της Κύπρου. Η Prime Cyprus Taxi συνεργάζεται με τα σημαντικότερα ξενοδοχεία και επιχειρήσεις εξυπηρετώντας την κάθε είδους μετακίνηση πελατών και στελεχών.

Μπορείτε να εμπιστευτείτε σε εμάς τις μετακινήσεις σας στην Κύπρο, απολαμβάνοντας  την πολυτέλεια των αυτοκινήτων μας και τον επαγγελματισμό των στελεχών μας που είναι πάντα πρόθυμοι να ανταποκριθούν σε κάθε προσωπική σας ανάγκη με συνέπεια, ασφάλεια και απόλυτο σεβασμό.

Main features

Our Benefits

prime-cyprus-taxi-services-nicosia-online-fleet-111
What we offer

Welcome To Us

We created our taxi to help you find the most dependable and highest quality taxi services, anytime and anywhere. All our drivers are uniformed and fully licensed.
Clients about us

Testimonials

5 αστέρων εξυπηρέτηση σε λογική τιμή για τη Prime Cyprus Services.

Ήταν εξαιρετική η εξυπηρέτηση από την online κράτηση ώς και το προορισμό άφιξης μου. Ήρθαν στην ώρα τους και ήταν φιλικοί και ευγενικοί. Εμπειρία 5 αστέρων σε λογική τιμή. Σας ευχαριστώ πολύ!

Άννα Λίτσιου, Ελλάδα

Βρισκόμουν στη Κύπρο για επαγγελματικό ταξίδι και η συνέπεια αποτελούσε ζητούμενο στις μετακινήσεις μου.

H PrimeCyTaxi μου παρείχε εξαιρετική εξυπηρέτηση, βρισκόμενοι πάντα στην ώρα τους, για τα σημαντικά meetings που έπρεπε να παρευρεθώ. Συστήνω ανεπιφύλακτα…

Paul Nikolson, Μεγάλη Βρετανία